• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

WeekendtipsTerug naar het overzicht

donderdag 7 juli
Weekendtips en weekenduitjes in Groningen voor 't hele gezin. Ga er met je kinderen op uit!
Weekendtips en weekenduitjes voor ouders met kinderen vanaf 2 jaar vind je op Kidsproof Groningen! Want zeg nou zelf wat is nou leuker dan; eropuit met het gezin?

Op onze Eropuit pagina vind je alle kinderuitjes en tips die je dagelijks kunt doen!

In de Uitagenda vind je ook uitjes die op een speciale dag plaatsvinden. Hier vind je dus ook open dagen, workshops, festivals en andere gezinsuitjes. Klik door om alle weekendtips in Groningen te bekijken!

We verzamelen de weekendtips in Groningen stad, maar ook in dorpen als Haren, Midwolda, Veendam, Winschoten, Delfzijl en Leek.

Er is in en om Groningen zo veel leuks te doen voor het hele gezin, of jullie in het weekend nou graag de natuur in gaan, naar het bos, een museum bezoeken, een mooie theatervoorstelling bijwonen, met dieren knuffelen of naar de bioscoop gaan, wij verzamelen het allemaal.

Natuurlijk ook leuk om een weekend uitje te combineren met een drankje en iets lekkers to-go bij een van de vele Kindvriendelijke restaurants in Groningen >>>.

Goed weekend!

PS: Heb je zelf een leuke weekendtip? Wij delen 'm graag! Laat het ons weten via groningen@kidsproof.nl 

Kidsproof Groningen


Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?