Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 6 resultaten
Pagina: 1
totaal 6 resultaten
Pagina: 1

Schaatsen in de regio Groningen

Er zijn verschillende ijsbanen in de regio. Zowel overdekte ijsbanen als openlucht schaatsbanen. Denk aan overdekte kunstijsbanen, natuurijsbanen en grotere schaatsbanen. Je kunt hier vrij schaatsen of schaatsles voor kinderen boeken. Ook kun je er een verjaarsdagsfeestje geven. Vriest het flink? Dan delen wij ook onze favoriete plekjes om op natuurijs te schaatsen met kinderen. Sneeuwt het en zoek je een goeie sleeheuvel? Dan delen we onze favoriete plekjes in Groningen om te sleeën.

Skiën en snowboarden in de omgeving van Groningen

Zoek je skiles of snowboardles voor je kinderen? Of wil je een proefles doen om je kind te laten kennismaken met skiën of snowboarden? Er zijn speciale binnen skibanen, indoor skihallen en snowcenters met indoorpistes. Je hebt sneeuwbanen (met echte sneeuw), borstelbanen en rollerbanen. Ook leuk als gezinsuitje in het weekend of voor een kinderfeestje!

Pop-up ijsbanen kerstvakantie in de regio Groningen

In veel steden en dorpen komen rond de kerstvakantie leuke pop-up ijsbanen. Heerlijk om helemaal in de wintersfeer toch een paar rondje met je kinderen te schaatsen! Wij verzamelen alle tijdelijke ijsbanen in Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten voor je.

Wij zijn gek op winterpret met kinderen! Sneeuw en ijs, schaatsen, sleeën, skien, lekker actief en sportief bezig zijn en daarna warme chocolademelk met slagroom drinken!