Camping ReitdiepTerug naar het overzicht

Overnacht, huur een bootje of zwem in het natuurmeer. Dat kan allemaal op Camping Reitdiep!
Camping Reitdiep is een gezellige natuurcamping direct aan het water, met ruime kampeerplaatsen. Een prachtige plek gelegen in de streek Hogeland in Groningen. 

Hier kom je om te kamperen, zwemmen, suppen, varen, wandelen of fietsen in de groene omgeving, en om te genieten van de ontspannen sfeer op ons kampeerterrein. Ontdek het oudste cultuurlandschap van West-Europa met zijn wierdedorpen, Nationaal Park Lauwersmeer, de Wadden en de uitgestrekte dijken. Wandel gelijk even over het noordelijkste deel van het Pieterpad. Een actieve dag in de natuur sluit je ’s avonds af met een barbecue of een kampvuur op je kampeerplek. Kortom, kom genieten op Camping Reitdiep! 

Genoeg te beleven voor de kids

De camping is altijd dé plek voor het maken van nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Er zijn genoeg kids op de camping! Ga bijvoorbeeld naar Ontmoetingsplek 't Klokje. Er is een gezellige selfservice pantry ruimte waar je zelf koffie of thee kunt zetten en eten kan bereiden. Hier vind je ook een boekenkast met leenboeken en een speelgoedhoek. Trek je hier gerust terug om lekker een boekje te lezen of schuil samen voor een regenbui. 

Ontdek al suppend via het Reitdiep de schitterende natuur rondom Camping Reitdiep of neem een plons in het natuurwater van Reitdiep vanaf de steigers. Is een duik net iets te spannend? Geen probleem! Gebruik dan de zwemtrap. Voor de allerkleinsten zijn er een heel aantal speeltoestellen en er is een trampoline.

Reserveer een plekje!

Kortom, kom genieten op Camping Reitdiep! Iedereen is welkom voor een kort of lang verblijf met eigen tent, camper, caravan of logeer in een van de fijne accommodaties van Camping Reitdiep. 

Klik op de roze button voor meer informatie of om te reserveren 
Tip: Op zoek naar leuke uitjes of activiteiten in de buurt? Neem een kijkje in onze categorie Eropuit.

Camping Reitdiep

Roodehaansterweg 9
9963 TC Warfhuizen
Openingstijden Van 1 maart tot 1 oktober Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?