Forum GroningenTerug naar het overzicht

Waar anders dan in het Forum waar je super leuke dingen kan doen. De Bieb, de Film, Storyworld en meer!
Deze prachtige plek in de stad is natuurlijk het WALHALLA voor kinderen in Groningen. Alles gecombineerd in één gebouw. Als je wil kun je je hier de hele dag vermaken! Het Forum Groningen.

De bieb of Wonderland kun je vinden op de eerste verdieping. Kinderen van 0-15 jaar mogen hier hun boeken lenen. Het heeft heel fijne plekjes om te lezen of te spelen. De ouderen kinderen kunnen chillen in het hangnet. Er worden doorlopend activiteiten georganiseerd zoals voorleeshalfuurtjes.

In het Medialab, hoe kan het ook anders, kun je zelf aan de gang en onderzoeken met verschillende media zoals filmpjes maken of animatie bouwen.

In het Smartlab worden losse activiteiten en workshops georganiseerd. Hier kan je alles onderzoeken en uitproberen op het gebied van de nieuwste techniek.

Elke woensdag, zaterdag en zondag plus in de vakanties worden hier elke dag films gedraaid. De leukste, liefste en grappigste filmhuis films kan je hier bewonderen. 

Vanaf 11 januari opent hier Storyworld. Het jongste, stoerste én leukste museum van Nederland waar verhalenvertellers of luisteraars fijn kunnen ronddwalen. Animatie, strips en meer krijgen hier een plek.

Wil je meer weten over het forum Groningen, bekijk alle informatie via de roze websitebutton.

In de buurt van het Forum zitten heel fijne plekjes waar je met kinderen kunt eten.

Forum Groningen

Nieuwe Markt 23
9712 KN Groningen
Openingstijden Elke dag maandag tot en met zaterdag vanaf 9:00 uur en zondag vanaf 10:00 uur Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?