Dinopark Landgoed TenaxxTerug naar het overzicht

Beleef een heerlijke dag met het hele gezin in het grote Dinopark Tenaxx in Wedde!
Ontdek de geheimen van de dinosauriërs in het dinopark leer je alles over dino’s en de tijd waarin ze leefden. In het Krijtwoud staan levensgrote dino’s die brullen als je ze nadert. De Triceratops, de Velociraptor en natuurlijk de Tyrannosaurus Rex… ze zijn er allemaal. Daarnaast zijn er dino skeletten en - schedels op ware grootte in het museum. Wil jij een dinoskelet opgraven, of met pijl en boog op dino’s jagen? Het kan allemaal in ons dinopark.

Museum Het Dinosaurium

Het Dinosaurium is helemaal gericht op kinderen. Met een druk op de knop start je educatieve filmpjes met leuke dinoweetjes. Je vindt er dinomodellen, fossielen, een fantastische funfloor waar je tikkertje met dino’s kunt spelen, een funwall waar je dinoskeletten in elkaar kunt zetten, bewegende 3D dino-holografen, dinoschedels en meer. Je kunt zelf haaientanden of edelstenen opgraven en deze onder de microscopen bekijken. 

3D Boogschieten

Op Landgoed Tenaxx kunnen kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen 3D-boogschieten. Het parcours bevindt zich in het bos en telt maar liefst 30 doelen! 

Treintje

Je kunt gratis een ritje maken in een échte dieseltrein!

Dinostormbaan, sleetjesbaan, en speeltuin

De dinostormbaan is maar liefst 40 meter lang en met de sleetjes kun je eindeloos naar beneden roetsjen! In de speeltuin kun je lekker klimmen en klauteren. Er is zelfs een kabelbaantje waar je vanaf kunt zwieren.

Workshops 

Op zoek naar de schatten van Tenaxx: edelsteentjes, dinotandjes of dino-eieren, of geodes kraken! Er zijn altijd weer verschillende workshops. Onder leiding van Ranger Richard kun je knutselen: maak een dinohanger met een dinotand, je eigen fossiel of een dinokaars!

Varen, zwemmen en spelen op het strand

Heerlijk roeien op de grote zwemvijver van Landgoed Tenaxx! Vaar rond het eiland met een van de roeibootjes die klaarliggen op het strandje, of bouw je eigen zandkasteel.

Tenaxx indoor

Ook bij minder goed weer is er binnen van alles te doen! Je kunt je vermaken in het museum en je uitleven in de speelschuur. Ranger Richard houdt zijn workshops bij slecht weer in je museum.

Meer info & tickets bestellen

Wil je meer informatie over het park of meteen je kaarten bestellen, klik dan door naar de website via de roze website button.

Dinopark Landgoed Tenaxx

Borgesiusweg 1
9698 XS Wedde
Openingstijden Bekijk de website Prijs Bekijk de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?