Favoriete speeltuinen en speelparadijzen
Speeltuinen

Favoriete speeltuinen en speelparadijzen

Ontdek de leukste speeltuinen, binnenspeeltuinen, speelbossen en speelparken voor kinderen in Groningen!

Kies voor een overdekt indoor speelparadijs of juist voor een waterspeeltuin of een natuurspeeltuin.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 44 resultaten
Pagina: 12
totaal 44 resultaten
Pagina: 12

Speeltuinen in de regio Groningen

Een speeltuin is altijd een leuk uitje met kinderen! Een kleine speeltuin of een grote speeltuin. De glijbaan, wipwap, schommel, draaimolen, rekstok, klimhuis… goed voor uren speelplezier! Extra fijn als er voor ouders een terras bij is waar je gezellig kunt zitten.

In Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten vind je veel leuke speeltuinen: natuurspeeltuinen, bosspeeltuinen, waterspeeltuinen, speeleilanden en speelparken. Extra leuk zijn de speelboerderijen waar je ook dieren kunt aaien.

Binnenspeeltuinen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

In Groningen zijn er ook verschillende binnen speeltuinen en overdekte indoor speelparadijzen. In deze binnenspeeltuinen en speelhallen kunnen kinderen urenlang klimmen en klauteren. Bekende namen zoals Monkey Town, Ballorig en Avontura, maar ook unieke indoor speeltuinen. Wij vinden ze fijn als ze voor ouders een rustig hoekje hebben met lekkere koffie en goeie wifi!

Op deze pagina vind je het meest complete overzicht van binnenspeeltuinen in Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten.