Beleefpad en beweegpadTerug naar het overzicht

Kies een wandelroute van Veenjagerspad en beleef een cool avontuur of beweeg zoveel als je kan!
Met het Veenjagerspad heeft Park Borgerswold er weer een prachtige attractie bij. De kinderen gaan met het hele gezin op avontuur met de Borgerswolf en dat is behoorlijk spannend! Voor de fanatieke sporters is er een beweegpad met allerlei toestellen om je volledig op uit te leven en lekker van de buitenlucht te genieten. Het startpunt van beide routes is bij de Kinderboerderij in Veendam.

Er zijn 2 soorten routes:

Het beleefpad

De Borgerswolf heeft gehoord van het Veenjagerspad, maar hij heeft jouw hulp nodig om het te ontdekken! Ga samen op pad, beklim de Veenjagerstoren en steek de rivier over op het Jagersschip. Als je het avontuur tot een goed einde brengt en het antwoord op alle vragen hebt gevonden, krijg je een leuk aandenken!

Het beweegpad

Een sportschool in de buitenlucht, dat is het beste van twee werelden. Op het beweegpad kom je verschillende toestellen tegen om allerlei oefeningen mee te doen. Gebruik de app voor begeleiding of kom met een groepje en leef je uit!

Welke route gaan jullie als eerste doen? Klik voor meer informatie op de roze button.
Op zoek naar lekkere restaurantjes en cafees waar jullie lekker kunnen uitrusten na het wandelen? Kijk dan in de categorie Uit eten.

Veenjagerspad (Beweeg- en Beleefroutes)


9642 LX Veendam
Openingstijden Zowel het Beleefpad als het Beweegpad zijn van acht uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds geopend. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Prijs Zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uittips ook in je mailbox!

De leukste uittips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Schrijf je in