Kinderfeestje bij Move-on!Terug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje bij Move-on Outdoor en de te gekke activiteiten!
Super leuke en actieve kinderfeestjes vier je bij Move-On Outdoor! Hier kun je klimmen als apen en rennen als een cheeta. Ook kun je bij lekker broodjes roosteren boven het vuur of leren boogschieten als Robin Hood. Ranja zit bij alle kinderfeestjes inbegrepen en koffie/thee voor de begeleiders is ook mogelijk! 

Expeditie Birthday

Iedereen kent het programma ‘Expeditie Robinson’ wel; allemaal stoere spellen waarbij je soms goed moet nadenken. Dat is bij dit feestje niet anders! Bij aankomst worden jullie opgedeeld in twee teams en gaan jullie tegen elkaar strijden in stoere spellen.

Survival-Feestje

Maak van de verjaardag van jouw kind een onvergetelijk avontuur met een survival feestje! Tijdens dit kinderfeestje kunnen de kinderen klimmen en klauteren over touwbanen, netten, balken en slingertouwen. Onze instructeurs zorgen ervoor dat ieder kind veilig en met plezier alle obstakels overwint.

Klimwand-Feestje

Geef het kinderfeestje van je kind een extra uitdaging en laat ze klimmen op onze boulderwand! De boulderwand biedt een unieke en spannende ervaring voor kinderen die graag hun grenzen verleggen. Het is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderde klimmers.

Outdoor activiteiten

Naast samengestelde feestjes door Move-on Outdoor zijn er ook nog andere coole activiteiten te doen als kinderfeestje! Zo kun je kiezen voor een clinic boogschieten, survivallen, vlottenbouwen of een coole speurtocht!

Klik op de roze button voor meer informatie over de feestjes en de tarieven.
Op zoek naar meer leuke kinderfeestjes? Klik hier voor een heel overzicht!

Move-on Outdoor

Noorderlaan 16
9944BT Nieuwolda
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?