• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Feestje in de natuur!Terug naar het overzicht

Een kinderfeestje in het bos met 'Op je eigen Houtje'. Vuur maken, pannenkoeken bakken en spoorzoeken.
Wil jouw kind graag buiten zijn? Vuur leren maken? Pannenkoeken bakken? Spelen in de natuur? Een onvergetelijke dag beleven? Op Je Eigen Houtje biedt leuke verjaardagsuitjes.

Ze hebben voor Vuur & Pannenkoeken een leuke locatie in het dorpsrandpark, bij een klein loofbos dat grenst aan het sparrenbos dat nu voor een grootste deel gekapt is en opnieuw herplant wordt met allerlei verschillende soorten bomen en struiken. Het dorpsrandpark heeft naast het kamp veel speelmogelijkheden.

Keuze uit 2 feestjes
Als feestje kun je kiezen uit Vuur & Pannenkoeken of Vuur & Bannock.

Vuur & Pannenkoeken: Ze laten zien dat je op allerlei manieren vuur kunt maken. Met één van die manieren gaan de kinderen zelf ook vuur maken. De jarige mag meehelpen om het grote vuur aan te steken waar zij dan de pannenkoekjes op gaan bakken. Ondertussen is er tijd om te spelen rond het kamp of om nog te oefenen met vuur maken.

Vuur & Bannock: Deze activiteit is als bovenstaande, behalve dat ze dan bannocks gaan bakken op het houtvuur. Bannocks zijn simpele broodjes die ze in een stalen pan bakken. Deze broodjes kunnen gevuld worden met bijvoorbeeld abrikoos, rozijnen of droge worst.

Extra's
Daarnaast kun je kiezen om extra combinaties toe te voegen:
Speurtocht (als combinatie): Vind je weg naar het kamp. Zoek de sporen en speur naar de oplossingen langs de route. Je eindigt in het kamp waar alles klaar staat voor je volgende uitdaging.

Hut(ten) bouwen (als combinatie): Maak je eigen of een gezamenlijke hut van natuurlijke materialen. Samen met Vuur & Pannenkoeken zijn de kinderen lekker bezig in het bos. Ze leren vuur maken, bouwen een hut en de zij bakken ondertussen de pannenkoekjes. Een uitdaging voor iedereen, ook voor jou als ouder.

Een van deze feestje boeken, klik op de roze websitebutton.

Voor andere buitenfeestjes speur je door ons kinderfeestjes overzicht.

Op je eigen houtje

Knijpslaan 46
9615 BE Kolham
Openingstijden Kinderfeestje op afspraak Prijs Vanaf €15 per kind t/m 8 kinderen, elk extra kind €8,-
Minimaal 6 en maximaal 12 kinderen per feestje

Minimaal 1 volwassen begeleider t/m 8 kinderen en 2 begeleiders t/m 12 kinderen. €10,- per volwassen begeleider/deelnemer.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?