VAKANTIEKAMP | De allerleukste (zomer)kampen
Vakantiekampen

VAKANTIEKAMP | De allerleukste (zomer)kampen

Wij verzamelen de leukste vakantiekampen, zomerkampen en sportkampen voor je! In de regio Groningen voor overdag óf iets verder weg met overnachtingen, er zijn zoveel leuke kampen voor kinderen.

Bekijk hier de leukste sportkampen, voetbalkampen, paardenkampen, zeilkampen, hockeykampen, survivalkampen, creatieve kampen en nog veel meer.

Filteropties

Leeftijd
totaal 35 resultaten
Pagina: 12
totaal 35 resultaten
Pagina: 12

Zoek je een leuk vakantiekamp voor je kind in de regio Groningen?

In de omgeving van Groningen, Haren en Roden is er veel keuze uit leuke vakantiekampen & zomerkampen voor kinderen: denk aan een voetbalkamp, hockeykamp, ponykamp, musicalkamp, danskamp, surfkamp, tenniskamp, taalkamp, zeilkamp, survivalkamp, tweedaagse of driedaagse.

Kies je voor jouw kind een kamp met of zonder overnachting? Wist je dat er al ook leuke dagkampen en dagactiviteiten zijn voor kinderen? In de omgeving van Groningen, Haren en Roden, en iets verder weg, heb je keuze uit creatieve kampen, sportkampen, muziekkampen en meer.

Alle zomerkampen voor kinderen in de omgeving van Groningen, Haren en Roden

Op Kidsproof Groningen vind je alle leuke kampen voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Groningen, Haren, Roden, Zuidhorn, Hoogezand, Delfzijl, Zuidlaren en Winschoten!

Je vindt hier vakantiekampen voor schoolvakanties zoals de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd.