• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

De Bijlesgroep

3 juni 2024
Bijles en huiswerkbegeleiding voor kinderen op de basisschool en middelbare school. Met persoonlijk plan van aanpak. Handig en flexibel! Vestigingen zijn in Bloemendaal en in Haarlem.

Bijles, huiswerkbegeleiding en training

De Bijlesgroep is een ‘all-in-one’ bijlesinstituut voor bijles, huiswerkbegeleiding en trainingen voor basisschoolleerlingen en middelbare scholieren. Met een persoonlijk plan van aanpak en persoonlijke aandacht komt het zelfvertrouwen van je kind terug en worden prestaties beter.

Of je kind nu worstelt met een bepaald vak, zich voorbereidt op een belangrijke toets, of cijfers wil verbeteren, De Bijlesgroep staat klaar met gepersonaliseerde ondersteuning.

Het team van ervaren docenten, begeleiders en trainers biedt bijles in alle vakken op elk niveau. Ze brengen niet alleen hun kennis over, maar ook waardevolle studietips en leerstrategieën, afgestemd op de persoonlijke leerstijl en behoeften van je kind.


Handig en flexibel

Kies voor een losse les of maak gebruik van de handige pakketten. Zonder onnodige inschrijfkosten, verplichte maandabonnementen of lange opzegtermijnen. De Bijlesgroep kan aan huis komen of online les geven, maar je kind kan ook langskomen op een vestiging in Haarlem of Bloemendaal.

Klik door naar de website voor meer informatie en om je kind aan te melden. Naar de website