Bootje huren Haarlem

3 april 2022
Heb je zin om met de kinderen te varen door Haarlem? Huur een boot of sloep en ga het Spaarne, de grachten, de Molenplas of de Mooie Nel op!
Foto: Greenjoy Haarlem
Haarlem is nóg mooier vanaf het water; varen door Haarlem is dus een heel leuk uitje op een mooie dag! Bij deze bootverhuurbedrijven in en om Haarlem kun je een leuke boot huren om een dagje te gaan varen met de kinderen!

Elektrische sloep huren in Haarlem

De boten van Sloepdelen zijn 100% elektrisch, geruisloos, geschikt voor 12 personen en eenvoudig te besturen zonder vaarbewijs. Opstapplaats is Schotersingel 2 in Haarlem.

Elektrische fluistersloep huren in Haarlem

Bij Greenjoy kun je een ruime 10-persoons fluistersloep huren. De sloepen liggen aan de achterzijde van Stadsschouwburg in de Leidsevaart.

Luxe sloepen huren in Heemstede

Bij Luxe Sloepen Haarlem kun je een elektrische boot huren om te varen in Haarlem e.o. Het gaat hier om mooie, luxe sloepen, met comfortable kussens, telefoonopladers en zwemtrapjes. Opstapplaats is de haven in Heemstede.

Sloep huren aan de Mooie Nel

Aan de rand van het vaargebied de Mooie Nel ligt Bij van Assema; een gezellig café met een groot terras aan het water. Je huurt er voor een halve of hele dag een motorbootje of sloepje. 

Veel plezier met varen door Haarlem!