• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Bezoek World of Dinos met korting!

11 juni 2024
Kom deze zomer levensgrote dinosaurussen bezoeken. Koop je kaartjes met 25% Korting met code HAARLEM-KIDSPROOF24

Help Ranger Tom

Deze zomer nemen levensgrote dinosaurussen Amsterdam over. Help jij Ranger Tom tussen 21 juli t/m 1 september én 7 & 8 september 2024 in zijn onvergetelijke ontdekkingstocht? Trotseer alle uitdagingen, kijk de meest angstaanjagende dino’s in de ogen en beleef de spannendste avonturen op meer dan 6.000 m2. Je ziet meer dan 60 levensechte dino’s. Met een brullende T-rex en een razendsnelle Velociraptor ga je weer even terug in de tijd.

Koop je kaartjes met 25% Kidsproof Korting, gebruik de code HAARLEM-KIDSPROOF24!


De perfecte combinatie van plezier en educatie

Hoe groot was Omeisaurus? Wat was de meest angstaanjagende dino? En hoe snel kon Pterodactylus vliegen? Ga als echte avonturier op ontdekkingstocht door World of Dinos en leer alles over dinosaurussen, hun leefomgeving en hun gewoontes. Weet jij alle vragen van de speurtocht te beantwoorden?


Word een dinoranger in de kidszone

Ga op jeepsafari, sla een balletje op de dino golfbaan of ga als echte ranger opzoek naar bijzondere opgravingen. Voor jong en oud is er van alles te beleven in de avontuurlijke kidszone van World of Dinos. Kom tijdens het spelen ook genieten van wat te eten en drinken bij de horecagelegenheid.


Kaartjes met korting

Met de code HAARLEM-KIDSPROOF24 krijg je maar liefst 25% korting op je tickets. Klik door naar de website om te bestellen en vul de code HAARLEM-KIDSPROOF24 in bij de laatste stap.

Praktische informatie

Adres: SugarFactory- Kristalpromenade 7 Halfweg 

De locatie is op verschillende manieren goed te bereiken. De auto parkeren kan op het terrein van de Sugarfactory. Of bezoek World of Dinos met het openbaar vervoer: bus 80 rijdt vanuit Zanvoort-Haarlem of vanuit Amsterdam en stopt voor de deur. Treinsation Zwanenburg/ Halfweg is ook voor de deur. Naar de website