Getest! GPS horloge Connect NEXT van One2Track

24 oktober 2023
Te jong voor een telefoon, maar wel oud genoeg om er zelf op uit te gaan? Dan is een GPS kinderhorloge ideaal! Zo ontdekten wij tijdens het testen. Lees hier wat het nieuwste GPS horloge van One2Track allemaal kan!
One2Track Connect Next

One2Track Connect NEXT: Het beste op het gebied van GPS horloges

Vind je je kind nog te jong voor een smartphone? Maar wil je wel graag weten waar hij of zij is én contact met elkaar kunnen hebben? Dan is een GPS horloge ideaal. Wij kregen een uitnodiging om de One2Track Connect NEXT te testen en waren nieuwsgierig...


Méér dan een GPS horloge

Het belangrijkste is natuurlijk de nauwkeurigheid van de locatie (check!). Maar dat ie er leuk uit ziet maakt ‘m wel extra leuk. 
 
Naast de lokatieweergave en de SOS-functie heb je nog heel veel extra opties. Je kind kan de Connect NEXT gebruiken als rekenmachine, stappenteller, stopwatch, weerstation en zelfs als scorebord (handig tijdens een potje voetbal!). 

Grote favoriet bij ons thuis waren de extra contactopties; het videobellen, de voicechat én fotosnap. Allemaal verbonden met de app die je als ouders op je telefoon installeert. En superfijn: ook anderen zoals de oppas of opa en oma kunnen de app downloaden en connecten. Super gemakkelijk in gebruik

Het GPS horloge dat wij testten is heel gebruiksvriendelijk. Via de ouder-app op je telefoon kun je zien waar je kind is en kun je bellen, videobellen en fotosnappen met je kind. Dit werkt via een meegeleverde SIM-kaart in het horloge. Via de app kies je het simkaartplan dat het beste bij jullie past.  

Je kind bedient het horloge via het touchscreen. Je kan tot 10 telefoonnummers en 10 videocontacten opslaan, zodat je kind deze contacten altijd makkelijk kan bereiken. Is er echt nood? Dan verstuurt je kind met 1 druk op de knop een SOS signaal naar jou! 
 
Conclusie: wij vinden het een fijn idee. Alleen op de fiets naar school of de hockeytraining gaan is toch een heel stuk  relaxter zo. Zeker als je, zoals wij, een kind hebt dat nog wel eens de tijd vergeet! 

Lees hier alles over het GPS horloge kind van One2Track dat wij hebben getest >  

Naar de website