• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Hero Kindercentra

1 mei 2024
Dé plek voor kinderopvang in Haarlem en Spaarndam!
Voor kinderen is een veilige, gelukkige kindertijd waarin zij hun mogelijkheden en talenten optimaal ontwikkelen heel belangrijk. Hero draagt hier graag aan bij door het bieden van liefdevolle, sociale, veilige, gezonde en duurzame opvang met veel verschillende ontwikkelingsmogelijkheden. Met ruim 80 peuteropvang locaties, kinderdagverblijven en BSO’s is er voor elke kleine en grote held tussen de 0 en 13 jaar een Hero locatie in de buurt.


Spelenderwijs leren bij Hero kindercentra

Elke locatie heeft zijn eigen karakter. Zit je kind het liefst rustig met een boekje op de bank? Is hij of zij juist graag de hele dag buiten om te rennen of een balletje te trappen met vriendjes? Buitenmens, sportgek, kunstenaar of dromer; Hero kindercentra maakt er met leerzame, leuke en uitdagende activiteiten die passen bij de leeftijd en interesse van jouw kind, elke dag weer een feest van. Omdat Hero natuurbeleving, een gezonde leefstijl en duurzaamheid belangrijk vindt, leren de kinderen spelenderwijs veel over hoe ze goed kunnen zorgen voor zichzelf én voor de wereld om hen heen.


Maatschappelijke kinderopvang

Hero kindercentra is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie en biedt een goede start aan ieder kind, waar het ook vandaan komt en opgroeit. Hero biedt dan ook kinderopvang aan alle kinderen, óók in die wijken waar het niet winstgevend is maar kinderen het wel hard nodig hebben. Bovendien wordt de winst opnieuw geïnvesteerd in de organisatie. Hiermee zorgt Hero voor kwaliteit en vernieuwing.

Samen met de deskundige pedagogisch medewerkers en hun vriendjes gaan de kinderen het avontuur aan. Met veel aandacht en plezier, op weg naar de beste versie van zichzelf! Ga je met hen mee? 

Benieuwd naar de mogelijkheden en locaties? Voor meer info klik je via de websitebutton door naar de website van Hero.
 
Naar de website