Koningsdag 2024 in en om Haarlem

8 april 2024
Koningsdag in Haarlem is altijd een groots oranjefeest! Een overzicht van de leukste feest-plekken voor kids in Haarlem en  omgeving!
Tijdens Koningsdag worden er in Haarlem en de omliggende plaatsen weer veel leuke kinderactiviteiten georganiseerd! 

Koningsdag 2024 Haarlem Centrum

Op de Grote Markt in Haarlem staat weer de jaarlijkse Kermis. Vanuit het Reuzenrad heb je een mooi uitzicht over de stad. Laat je kind vanuit de lucht zien waar hij/zij woont! Op de markt zijn dus geen speciale Koningsdag activiteiten, maar op verschillende andere plekken in het centrum wel. Super gezellig is het altijd op het Wilsonsplein, waar veel kinderen op en rondom de speeltuin hun vrijmarktkleedjes uitspreiden. 

Koningsdag 2024 Kenaupark

Misschien wel de grootste vrijmarkt van de stad... het Kenaupark ligt ieder jaar vol kleedjes, vooral van en voor kinderen. Ouders vermaken zich hier ook prima; er zijn optredens, foodtrucks en bars.

Koningsdag 2024 Overveen

Het oranjecomite van Overveen zorgt altijd voor een geweldig kinderfeest: er zijn attracties, voorstellingen, DJ's én een talentenjacht! Houd de website in de gaten, daar zal het programma bekend worden gemaakt!

Koningsdag 2024 Heemstede

Natuurlijk is er in Heemstede ook vrijmarkt, maar er is meer! Schink, muziek, een buurtfeest, 'Heemgames' en pannenkoeken; 27 april is een echt feest in Heemstede!

Koningsdag 2024 Bennebroek

Die Bennebroekers weten wel van feesten hoor! Wat een leuk programma; voor de jongste kids is er een spelcircuit, maar ook voor de oudere kinderen is er genoeg te doen; een vistoernooi, knutselen, broodjes bakken en nog veel meer! Natuurlijk is er ook vrijmarkt!

Koningsdag 2024 Zandvoort

Natuurlijk is er ook in Zandvoort een vrijmarkt! Bekijk het programma.