12X Favo én Nieuwe Kinderfeestjes!

9 september 2022
Laat jij het begeleiden van een kinderfeestje graag aan een professional over? Die hebben we heel veel in Haarlem e.o.! Bekijk hier onze favoriete kinderfeestjes!

NIEUW! Glow Mini-Golf Haarlem

Hier speel je midgetgolf, maar dan in een magische omgeving. Vól verrassingen en obstakels. In neonlicht speel je de 12 holes, waarvan enkele interactief zijn, zoals de wankelbaan of een loopingbaan! Eventueel te combineren met jumpen! Lees meer


Jumpen!

Bij ons al jaren een grote favoriet: jumpen op de grote trampolines van Street Jump Haarlem! De Jump Carrousel, het Ninja Parcours en de Tumbling Lane  maken dit een uitdagende trampolinehal. Heel leuk te combineren met Glow Mini-Golf!


Feest op de boerderij

Overalletjes aan en dan; geitjes borstelen, koeien voeren en spelletjes doen rond de boerderij. Een feestje op boerderij Zorgrvij is helemaal het einde! Voor benodigdheden wordt gezorgd maar je mag het feestje op eigen houtje doen.


Bouw je eigen feestje

Van palen, panelen, bouten en moeren maakt een groep kids (met een klein beetje hulp) zó een prachtige hut op een eigen kavel op Palènpa Park. Hang er nog wat slingers aan op; het feest is compleet! Dan; picknick en lekker spelen. 


Midget Voetgolf

Een feestarrangement bij Midget Voetgolf bestaat uit het spelen van de 18 uitdagende holes, spelen in de voetbalarena, met de snelheidsmeter en met de méga tafelvoetbal én dan ook nog een lekker patatje met snack toe!


Linnaeushof

Tot en met september kun je nog een kinderfeestje boeken bij de giga-speeltuin met binnenspeeltuin, buitenspeeltuin en waterspeeltuin; Linnaeushof! Boek nu nog snel of reserveer nu alvast voor het volgende buitenspeelseizoen! 


NIEUW: Word IJs-professor!

Dat je bij de Loco Fabriek toffe Lego-feestjes kunt vieren wist je misschien al, maar wist je ook dat kids er op hun feestje leuke ijs-creaties kunnen maken? Inclusief Lego battle, kadootje voor de jarige, diploma en natuulijk; lekker ijs!


Huur een feestruimte!

Organiseer jij zelf het kinderfeestje voor je kind, maar zie je het niet zitten om erna úren je huiskamer van confetti, chips en knutselresten te ontdoen? Huur dan de fijne ruimte (binnen- en buiten!) van Speeltuinvereniging Floragaarde!


Beweegfeestje

Je kunt het zo gek niet bedenken of Beweegfeestje kan het organiseren! Jij kiest een binnen-of buitenlocatie in je buurt, een spel als bv. Levend Fortnite, Freerunnen, Jachtseizoen en de Beweegbazen zorgen dat het goed komt! 


LEGO Feestje

Dat is toch te gek; zelf een gemotoriseerd Lego model bouwen en deze echt laten werken, misschien zelfs programmeren! Elke feestvierder krijgt een eigen Young Engineers Lego kit om mee te werken. Natuurlijk is er ook tijd voor spelen! 

Filmfeestje bij Pathé

De jarige zal zich hélemaal speciaal voelen wanneer hij of zij bij de bioscoop persoonlijk wordt ontvangen, een kadootje krijgt en als de (relax!) stoel ook nog eens versierd is! Het arrangement is bij alle kinderfilms te boeken. Lees meer 


Klimpark 21

Wat geeft het een kick als je daar boven staat, op 4, 7 of zelfs 10 meter hoogte. En dan via de zipline naar beneden; dat vergeten ze nooit meer! Je kunt het feest uitbreiden met Archery tag of Bubbelbal! Klimmen kan al vanaf 4 jaar. Lees meer