• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Meneer Paprika Haarlem | Speelgoedwinkel en kindercafé

26 juni 2024
Zoek je een super leuk en origineel cadeautje voor een kind? Zéker weten dat je het vindt bij Meneer Paprika. Precies; die speelgoedwinkel in Haarlem die tegelijk een fantastisch kindercafé is. Samen met je kind koffie en limonade drinken, taart eten, spelen én shoppen doe je hier!

Meneer Paprika - Kindvriendelijk café in Haarlem Centrum

Sinds wij kinderen hebben is Meneer Paprika in de Haarlemse Koningstraat dé plek waar we graag komen voor een koffietje en een babyccino, mét een plak zelfgebakken carrotcake of een dikke tosti erbij. De kinderen spelen met de enorme treinbaan en de andere kindjes, wij kletsen of lezen de krant. Tóp plek, die je vast ook al kent.

Maar wist jij ook al dat Meneer Paprika ook een gewéldige speelgoedwinkel is?


Speelgoed en cadeautjes kopen bij Meneer Paprika

Bij Meneer Paprika vind je zowel speelgoed van exclusieve merken als van de bekendere merken. Voor elke leeftijd, hobby, voorkeur en budget vind je de meest geweldige, originele cadeautjes. Dáár kun je nog eens mee aankomen op een kinderverjaardag! 


Speelgoed en kindercadeautjes van veel mooie merken

Voor kinderen die van spelletjes houden vind je leuke spellen van 999 Games. Ons succes-kraamcadeautje of babyshower verrassing komt altijd uit de knuffel-collectie van Jellycat. Voor de bouwers slaag je met een mooi stuk speelgoed van LEGO®, Playmobil of Kapla en poppenkinderen worden hélemaal gelukkig van de babypoppen met verschillende huidskleuren, de súper schattige muisjes van Maileg of een familielid of accessoire van de Sylvanian Families. Ikzelf voel me weer helemaal 6 jaar jong voor de stelling vol Barbies... nostalgie, en nog steeds geweldig! 


Ansichtkaarten en kleine cadeautjes

Niets leuker dan een echte ansichtkaart sturen naar een jarige. De collectie verjaardagskaarten bij Meneer Paprika is origineel en uitgebreid. Naast de kaartenrekken staan stellingen vol kleine 'meeneemcadeautjes'; van Collecta-diertjes tot stuiterballen en armbandjes. 


Het mag duidelijk zijn; wij zijn hartstikke fan van Meneer Paprika. Voor zowel een koffie-date met kids als voor het shoppen van de beste cadeautjes en het mooiste speelgoed! Kom je snel eens langs?

PS: De winkel bezoeken is het allerleukst, maar als je daar even geen tijd voor hebt is er gelukkig ook een Meneer Paprika speelgoed-webshop! 

Meneer Paprika
Adres: Koningstraat 19-21 2011 TB Haarlem
Telefoon: 023–202 32 68
Mail: info@meneerpaprika.nl

Openingstijden (check website om zeker te zijn) 
Winkel: Ma-Za 8.30- 18.00 uur, zondag 10.00- 17.00 uur
Café: Ma-Vrij 8.30- 17.00 uur, Za 9.00- 17.00 Zo 10.00 - 17.00 uur
Gelsoten op 25 en 26 december en 1 januari Naar de website