Varen door Haarlem - huur met de hele familie een luxe sloep met schipper!

4 maart 2024
Luxe Sloepen Haarlem verzorgt voor jullie een heerlijke, onbezorgde familiedag op het water. Lees meer over de mogelijkheden voor het huren van een elektrische boot mét of zonder schipper.
Zoeken jullie nog een leuke activiteit om met jullie kinderen, vrienden en/ of familie te doen in Haarlem? Wat dacht je van een volledig verzorgde dag op het water! Luxe Sloepen Haarlem zorgt dat het jullie aan niets ontbreekt. Dat wordt een tópdag!


Luxe sloepen

De naam zegt het al; de elektrische sloepen zijn lekker luxe. Ze zijn er voor ongeveer 10 personen zonder schipper, voor als je zelf met je gezin door Haarlem wilt varen. Maar er zijn ook sloepen met plek voor tot wel 70 personen die gevaren worden door een ervaren schipper. Er is op deze luxe sloepen voldoende ruimte om je benen af en toe te strekken, je zit lekker zacht op de luxe kussens en er is een toilet aan boord.


Boot huren met schipper

Om je familiedag écht onbezorgd te maken vaart er een gezellige, ervaren schipper met jullie mee. Jullie hoeven zelf dus alleen maar te genieten! Je kunt er zelfs voor kiezen opgehaald te worden op een locatie naar keuze. 

Hapjes en drankjes op de boot

Om je hélemaal te ontzorgen kan Luxe Sloepen de catering voor jullie verzorgen. Drankjes, borrelplanken, pizza of BBQ; jij kiest, zij regelen! Smullen maarrrr!


Varen met kinderen

Welke vaarroutes door Haarlem zijn nu echt leuk met een groep waar kinderen bij zijn? Daar schreven wij in samenwerking met Luxe Sloepen Haarlem eerder een blog over; 3 Leuke routes voor een vaartochtje door Haarlem met kinderen.Klik door door de website van luxe sloepen haarlem om een boot te huren in Haarlem. Veel plezier!


Dit blog schreven wij in samenwerking met Luxe Sloepen Haarlem. Bij Luxe Sloepen Haarlem kun je een sloep mét of zonder schipper huren. Er is keus uit de 10-persoons elektrische sloepjes met fijne kussens op de banken of de grote sloepen met kussens en toilet aan boord; leuk voor een familiedag! Naar de website