Moederdag-tips (Moeders; zelf niet lezen ;-) )

11 mei 2023
Moeders; niet openen dit blog, afblijven, alleen doorschuiven naar papa's en kinderen!
Moederdag verrassing
Kom beslagen ten ijs deze moederdag! Geen vrouw/ moeder in de buurt? Dan kun je nu rustig onze tips lezen die jullie gaan helpen bonuspunten te verdienen, geloof ons maar!

Ten eerste: Zondag 14 mei is DE dag. Wees voorbereid.

Ten tweede: Misschien hebben de kinderen al iets moois geknutseld op school. Vraag ze er op tijd naar, misschien hebben ze het zo goed verstopt dat ze het niet direct meer kunnen vinden of erger nog, waren ze het al vergeten!

En dan: Nu écht aan het werk!


Een lekker moederdag ontbijtje

Een verplicht begin van moederdag; uitslapen en ontbijt op bed!  Naast een lekker kopje thee zal ze vast heel blij worden van deze lekkere gevulde hartjes. Voor de minder geoefende papa's en kids; deze hartjesboterhammen met jam zijn ook heel lief!Een lieve moederdag boodschap 


Tijdens het ontbijt kruipen julie natuurlijk bij mama in bed. Doe dat dan wel verkeerd om, steek de voetjes aan het hoofdeind onder het dekbed vandaan , mama oogjes dicht en dan, tadaaa!Een mooi zelfgemaakt kado:

Geef deze mooie vaas kado! Verf een jampotje met schoolbordverf, laat het even drogen, schrijf er iets liefs op et voilà!
Maak zelf een fotolijstje
Houd jij van knutselen met papier? Dan heb je dit mooie lijstje zo gemaakt. Scheur vrolijk gekleurd papier (niet te dik papier, crepepapier of vliegerpapier is ideaal) in kleine stukjes. Maak van die stukjes een propje en plak ze op een vrolijk en stevig blaadje. En hoppa, je lijstje is klaar! Ennn... natuurlijk plak je daar een mooie foto van jezelf op!Jij bent een stoepkrijtje...
Dit ideetje vraagt iets meer voorbereiding maar dat is het zeker waard! Zoek een plekje waar je lekker kunt stoepkrijten, ga liggen als een 'I' , maak een foto en stop deze in bovenstaand lijstje. Zo kan je moeder nooit meer vergeten hoeveel je van haar houdt! Slaapt mama lang uit? Dan kun je het misschien 's morgens doen en haar verrassen als ze uit het raam kijkt!
Fijne Moederdag!

TIP:
Print ook de Kidsproof Moederdag Kletspraat uit voor de leukste gesprekken tijdens het moederdag-ontbijt!