4x sporten voor kids bij Kras Sport

18 mei 2022
Een sport leren of verbeteren? Daarvoor moet je bij Kras Sport zijn! Lees hier over het aanbod van leuke zwem-, skeeler- en zwemlessen en sporten voor peuters bij de mini-gym!
Schaatsen, skeeleren, zwemles en minigym bij Kras Sport Haarlem

Doelgericht sporten met een hoge fun-factor

Sporten moet doelgericht zijn, maar ook LEUK. Zeker voor jeugd is dat belangrijk; als kinderen al jong de smaak te pakken krijgen hebben ze daar hun hele leven plezier van. Kras Sport weet de 'fun-factor' altijd heel goed in hun lessen te verwerken waardoor kinderen met veel plezier komen schaatsen, skeeleren, zwemmen en spelen. Om ook doelgericht te blijven heeft Kras Sport een eigen leerlingvolgsysteem ontwikkeld, waarin niveau, vorderingen en cursusinformatie makkelijk bij te houden is.

Bij Kras Sport kan je 1x in de week komen sporten voor €33 p/m (1 sportdiscipline) of je kiest voor een onbeperkt abonnement voor €44 p/m waarbij je aan alle lessen of trainingen mag deelnemen. Aanmelden en opzeggen kan wanneer je maar wilt. 


1. Zwemles bij Kras Sport

Het hele jaar door verzorgt Kras Sport zwemlessen voor het A-, B- en C-diploma in zwembad de Planeet in Haarlem. Vanaf de leeftijd van 4 jaar worden kinderen 'watervrij' gemaakt waarna zij kunnen beginnen te zwemmen voor het A-diploma. Wie A zegt, zegt ook B, en misschien zelfs C; doorstromen gaat gemakkelijk bij Kras Sport! Voor wie er daarna nog geen genoeg van kan krijgen zijn er nog de lessen 'zwemvaardigheid', waarbij de rug- en borstcrawl wordt verbeterd en de vlinderslag wordt aangeleerd. 

In schoolvakanties verzorgt Kras Sport de zogenaamde 'zwemboosts'; dagcursussen waarbij kinderen werken aan het verbeteren van een slag, hun zwemniveau ophalen of zich voorbereiden op het afzwemmen.


2. Kras Skeelerlessen

Vind je het ook geen fijn idee als jouw kind de basisbeginselen van het skeeleren beheerst voordat hij of zij de straat op gaat? Dan zijn de skeelerlessen van Kras Sport een uitkomst! Vooruit komen, bochtjes draaien, en, heel belangrijk; remmen! Voor kinderen die al kunnen skeeleren zijn de lessen voor gevorderden leuk, skeeleren wordt dan echt als een sport gezien waarbij aan vaardigheid en conditie wordt gewerkt.

De skeelerlessen vinden plaats op de ijsbaan in Haarlem of in Recreatiegebied Spaarnwoude. 

In schoolvakanties zijn er de Kras intensief-cursussen. Kinderen skeeleren dan een paar dagen achter elkaar waardoor ze gauw vorderingen maken.


3. Schaatslessen bij Kras Sport

Haarlem heeft een prachtige ijsbaan, wat heerlijk als je daar gebruik van kunt maken! Dan is het fijn om het schaatsen wel al onder de knie te hebben. In wekelijkse schaatslessen leren kinderen op een passend niveau schaatsen, ouders kunnen de voortgang volgen via het Leerlingvolgsysteem. Een seizoen schaatsen eindigt met een diploma en een medaille. Het volgende seizoen begint op het niveau waarop het voorgaande is afgesloten, zo blijft het jarenlang leuk en uitdagend om bij Kras Sport schaatslessen te volgen! Er zijn veel momenten in de week waarop er lessen worden aangeboden, dus vast ook een passend moment voor jouw kind!

In schoolvakanties zijn er ook voor het schaatsen de Kras intensief-cursussen. Kinderen schaatsen dan een paar dagen achter elkaar waardoor ze gauw vorderingen maken.


4. Kras Mini Gym

Mini Gym is een ontzettend leuk programma, speciaal samengesteld voor peuters van 1-4 jaar, waarbij wordt gewerkt aan:
- Coördinatie en motoriek 
- Interactie en betrokkenheid
- Ontwikkeling van de zintuigen
De lessen worden op 3 locaties in Haarlem gegeven, altijd een plek bij jou in de buurt!

Je leest het al; wil jouw kind sporten? Dan is het bij Kras Sport aan het juiste adres! Klik door naar de website voor meer informatie en om je kind in te schrijven voor één (of meerdere!) van de disciplines! Naar de website