Trampolineparken Haarlem

14 januari 2022
Trampolinespringen is hot! Hieronder vind je een overzicht van de trampolineparken en trampolinehallen in en om Haarlem. Je kunt er vrij jumpen, tricklessen volgen en kinderfeestjes vieren!
Jump Town Zandvoort

Trampolinepark in Hoofddorp

Bij JumpSkillz Hoofddorp tref je o.a. een high jump, diverse foam pits, big air bags, tumbling-lanes, dodgeball court, een basketball court, een volleyball court, een klim-muur, diverse ninja warrior onderdelen en een superdeluxe obstacle-course. Elke vrijdag en zaterdag kunnen kids komen discojumpen op coole beats en special effects en elke zondagochtend kunnen gezinnen gezellig samen jumpen tijdens de Family-jump.



Street Jump Haarlem

Street Jump Haarlem is het grootste indoor trampolinepark in de omgeving, anders dan de naam doet vermoeden is deze hal gevestigd in de Tetterodehal te Overveen. (Net over de grens van Haarlem). Met meer dan 50 trampolines verdeeld over 10 verschillende area’s en activiteiten biedt Street Jump Haarlem plezier voor jong & oud! Er zijn ook tricklessen mogelijk en er zijn 'mini-jump' uurtjes voor de jongste kinderen.



Jump Town Zandvoort

Beleef een unieke springervaring in Jump Town, een cool trampolinepark voor kinderen en ouders, voor beginners en gevorderden bij Center Parcs in Zandvoort. Kom free jumpen, extreme jumpen, fit jumpen of kids jumpen. Jump Town is voor kinderen vanaf 7 jaar maar er zijn ook geregeld mini-jump uurtjes voor jongere kinderen.



Jumpkids Haarlemmermeer

Bij JumpKids Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep kunnen kinderen in een enorme ruimte springen op de trampolines, salto's oefenen op de lange baan, tricks oefenen op de airbag of in de foam pit en nog veel meer! Er is ook een mogelijkheid om lessen te volgen en er zijn puppyjump uurtjes voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud!


Trampolinepark op het strand!

Trampolinepark Bloemendaal aan Zee is van maart tot oktober dagelijks geopend van 11:00 uur tot zonsondergang. Toffer wordt het bijna niet; jumpen op het strand met uitzicht op zee! Je betaalt per 10 minuten en ondertussen kunnen ouders lekker op het terras zitten en van een drankje genieten.
\

TIP: Trampolineparken zijn ook ideaal voor kinderfeestjes!
Veel springplezier!