icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Turnen bij BATOTerug naar het overzicht

Turnprogramma’s voor alle leeftijden, van recreatie tot topsport!
Sportvereniging BATO biedt al meer dan 118 jaar turnprogramma’s aan voor alle leeftijden van recreatie tot topsport.

Vanaf 3 jaar kunnen kinderen naar kleutergym. Kinderen van die leeftijd willen graag rennen, springen en klauteren. Met klein materiaal, maar soms ook echte turnapparatuur leren de kleintjes hun evenwicht bewaren, krijgen ze gevoel voor ruimte, afstand, snelheid.

Turnen kun je op alle niveaus doen. Vanaf 4 jaar starten we bij BATO de lessen recreatief turnen. Deze lessen sluiten prima aan op de kleutergym, maar ook nieuwkomers leren de eerste beginselen van het turnen. De lessen zijn zeer gevarieerd en je houdt alle spiergroepen in je lichaam sterk en soepel.

Getalenteerde turnsters kunnen eventueel doorstromen naar het toestelturnen bij de selectie van BATO. Kijk bij het kopje 'Lestijden' op de website voor meer informatie!

Op zoek naar een nog meer leuke sportverenigingen, een knutselclubje of misschien muzieklessen? Kijk voor deze en meer bij Clubjes op onze website!

Bato Haarlem


Haarlem
Openingstijden Zie de website
Prijs Jeugd tot 16 jaar: € 152,50 Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer in de duinen!

Zomer in de duinen!

In de zomervakantie zijn er in Nationaal Park Zuid Kennemerland weer leuke excursies voor kinderen en gezinnen. Kom speuren naar sporen, uilenballen pluizen, ontdek welke dieren er in het Nationaal Park leven, maak een strandexcursie, doe een speurtocht en meer...

Naar de agenda