TrompetlesTerug naar het overzicht

Er zijn zoveel soorten blaasinstrumenten, welke kies jij?
Wil je graag trompet, bugel of cornet leren spelen en ben je opzoek naar een leraar? Wil je graag bariton tuba leren spelen en ben je opzoek naar een baritonleraar? Wil je graag trombone leren spelen en ben je opzoek naar een tromboneleraar?

Hier ben je op het goede adres, bij de blazersschool kan dat, én veel meer!! De trompetschool staat in hartje Haarlem en in Amsterdam zijn ook lessen te volgen.

De school is opgericht door trompetist/ multi-instrumentalist Lorenzo Mignacca. De blazersschool is onderdeel van een sterk docenten collectief in hartje Haarlem. In samenwerking met dit collectief worden er regelmatig voorspeelmiddagen georganiseerd. Het doel is om zoveel mogelijk jongeren en ouderen de mogelijkheid te bieden om het plezier van muziek maken te ervaren!!

De lessen zijn geschikt voor kinderen, volwassenen, beginners en gevorderden. De leerling kan zijn voorkeur aangeven; wil hij/zij meer richting klassiek, pop of jazz/improvisatie. De lessen zullen dan in die richting woorden voorbereid. Bij elk instrument zullen altijd de basis technieken van het instrument worden behandeld. Verschillende muziekstijlen worden onder handen genomen, van de oude Dixilandstijl, soul, jazz, tot de allerlaatste radio hit.

Wat is uiteindelijk het leukste van muziek maken? Natuurlijk samen spelen met een band, ideeën uitwisselen en samen met jou ook het publiek laten genieten!! Daarom heb je bij de blazersschool.nl ook de mogelijkheid om in bands en ensembles te spelen en mee te doen aan voorspeeldagen en concerten.

Ben je al helemaal enthousiast? Kijk voor meer informatie en een proefles op de site! (klik op de roze website button)

Voor meer muziekclubjes ga je terug naar de categorie clubjes!!

Blazerschool

Kleine houtweg 18
2012 CH Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs