• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Hockeyclub SpaarndamTerug naar het overzicht

Hockeyen bij een gezellig team in Spaarndam; kom eens een proefles meedoen!
Lid worden van HC Spaarndam betekent hockeyen op een gezellige groeiende familieclub met ambitie. Jongens en meisjes vanaf 6 jaar welkom, geen wachtlijst.

Je kunt je het gehele jaar door aanmelden. Meld je je aan tijdens het seizoen en heb je nog geen hockeyervaring? Dan kan het zijn dat je eerst een periode alleen meetraint. Bij voldoende bal-stick gevoel word je bij een team ingedeeld, als er plaats is in een passend team. De trainer beslist wanneer je toe bent aan het spelen van competitiewedstrijden.

Heb je wel hockeyervaring? Als er plaats is in een passend team kun je gelijk meedoen met de competitiewedstrijden. Per leeftijdsgroep worden er verschillende categorieën onderscheiden, waarbij gekeken wordt naar de leeftijd per 1 oktober.

Weet je nog niet zeker of je wilt hockeyen? Je mag 2 keer gratis proeftrainen, er is een stick voor je te leen!

Klik via de roze website button door naar de site voor meer informatie of om je aan te melden! Bellen of mailen kan ook.

Hockeyclub Spaarndam

Zijkanaal C weg 11
2064 KA Spaarndam
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!