• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Klaver Kinderhockey HaarlemTerug naar het overzicht

Bij Klaver Kinderhockey leren kinderen spelenderwijs en met veel plezier hun 1e hockey vaardigheden!

Bij Klaver Kinderhockey verbeteren kinderen met veel plezier hun coördinatie, motoriek en hockey-technische vaardigheden. Dit kan al vanaf 3 jaar met gezellige ouder-kind-lessen! Tijdens de les staat het spelplezier voorop! Zo worden alle oefeningen gegeven op swingende muziek! De trainingsmethodiek is in 2005 ontwikkeld door Panasj en heeft inmiddels zijn waarde bewezen.

Panasj besteedt veel aandacht aan de symmetriefase, waarbij de hersendelen goed leren samenwerken. Deze samenwerking is niet alleen essentieel om goed te bewegen, maar ook voor het ontwikkelen van onze cognitieve vaardigheden (lezen, rekenen, schrijven e.d.). Kinderen die goed kunnen bewegen zijn makkelijker in staat om cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Dat is wat zij de kinderen bij onze hockeyschool willen meegeven!

Bij de kinderen van 3 - 5 jaar staat spelplezier voorop, bij de kinderen van 5 -10 jaar wordt er steeds meer aandacht besteed aan techniek. Altijd met muziek, plezier en binnen in een gymzaal zodat de lessen altijd door kunnen gaan. Ook geschikt voor kinderen die al bij een hockeyclub spelen, maar tijdens de winterstop graag blijven hockeyen of extra techniek training willen.

Klaver organiseert ook extra buitenactiviteiten zoals kampen en zomercompetitie! 

Kijk op de site van Klaver Kinderhockey voor actuele info over locaties en tijden, klik op de roze website button!

Klaver Kinderhockey Haarlem


Haarlem
Prijs Lesgeld €10,50 per les (ca 10 lessen in blok) Inschrijfkosten €35 (incl. gele polo met logo) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!