• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Mini YogiTerug naar het overzicht

Ouder en kind- kinder- of tieneryoga voor ontspanning, ontwikkeling, kracht en balans!

Kinderyoga

Met kinderyoga leer je o.a meer respect te hebben voor jezelf én anderen. Het zelfvertrouwen wordt ontwikkeld. Plezier en ontspanning staan tijdens de les voorop. Mini yogi biedt kinderen niet alleen de mogelijkheid zich fysiek te ontwikkelen,maar ook om hun unieke eigenschappen verder te ontplooien en versterken.Kinderyoga is voor ieder kind, druk of juist rustig, het brengt datgeen waar hij of zij behoefte aan heeft. 

Tieneryoga

Met Tieneryoga ervaar je kracht en balans in de houdingen met hulp van eenvoudige adem- en meditatietechnieken. Het maakt je lijf en geest krachtiger, mooier en soepeler!  De techniek van de yogahoudingen krijgt spelenderwijs aandacht. Je werkt met respect voor jouw eigen mogelijkheden en grenzen waarbij je je eigen Ik kan ontdekken en mag zijn wie je bent.

Ouder en kind yoga

Ouder en kind yoga staat bij Mini Yogi in het teken van aandacht voor elkaar. Wat is er voor een kind nu leuker dan even echt de aandacht te hebben van papa of mama? En wat is er voor de ouder nu fijner om even te ontsnappen aan de hectiek van alle dag en alle aandacht te vestigen op je kind? Ook bij de ouder&kind lessen zal de focus liggen op spelenderwijs yoga waar in elke les het contact tussen ouder en kind centraal staat.

Let op; de ouder- en kind lessen vinden plaats in Haarlem.

Klik via de roze button door naar de website.

Mini Yogi

Korte Kleverlaan 26
Bloemendaal
Openingstijden

Zie website 

 

 

Prijs €110 voor 10 lessen (kind en tiener) of € 50,- voor 4 lessen (ouder en kind) Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!