Flamenco for kids!Terug naar het overzicht

Voel je een mooie Spaanse prinses of Stoere danser bij de Flamenco lessen van Miryam la Lucha!

Flamenco lessen zijn er al voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor deze jongste leerlingen worden de lessen in de vorm van een sprookje gegoten.

De kinderen zullen door de eigen verbeelding te gebruiken zich allerlei elementen van de flamencodans aanleren, op een zo speels mogelijke wijze. Ze zullen op subtiele manier via fantasie en lichaamsbeweging de basistechnieken van de flamencodans eigen worden.

Voor kinderen vanaf 9 jaar zijn er aparte lessen. Het voetenwerk, (met lekker stampen) en het klappen van ritmes (palma's) worden aangeleerd. 

Ook wordt gewerkt aan houding en postuur, de mooie armbewegingen, de zelfbewuste attitude en het zwieren van de rok, zo typerend voor de flamenco. Dit alles in een ontspannen sfeer van humor, expressie en fantasie. Uiteindelijk wordt gewerkt aan een hele dans, die op het einde van de cursus aan ouders en familie vertoond wordt.

Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden vind je op de website. Klik door via de roze button. 

Meer danslessen vind je in onze categorie clubjes!

Miryam la Lucha

Energieplein 2
Haarlem
Openingstijden Kids v/a 6 jaar: zaterdag van 14.00- 14.45 uur
Kids v/a 9 jaar: zaterdag van 14.45- 15.45 uur
Prijs 10 lessen voor €70 (v/a 6 jaar) of €80 (v/a 9 jaar) Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nog een paar plekken vrij!

Nog een paar plekken vrij!

Van 15 t/m 17 augustus of van 22 t/m 24 augustus kunnen kinderen technisch komen bouwen bij Young Engineers! Wil je kind zelfs leren programmeren? Dat kan op 18 en/of 19 augustus en op 25 en/of 26 augustus!

Schrijf je kind in voor deze leuke dagen!