icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Muziek op Schoot HaarlemTerug naar het overzicht

Heerlijke Muzieklessen voor baby, dreumes, peuter en kleuter onder begeleiding van een volwassene.
Zingen, spelen, dansen en muziek maken met je kind is geweldig. Er ontstaat direct een bijzondere band tussen jou en je kind bij Muziek op Schoot. Er wordt gezongen, gedanst, gespeeld met materialen en muziek gemaakt op eenvoudige instrumentjes.

Je kind en jij leren nieuwe liedjes, werken op een uitstekende manier aan taalontwikkeling, muzikaliteit, creativiteit, dans, spel, samenwerking en aan de grove en fijne motoriek. Er wordt veel gelachen en er zijn vaak komische situaties.

Alle liedjes neem je mee naar huis, waardoor er thuis ineens veel meer gezongen wordt. Je hoeft niet mooi te kunnen zingen om mee te kunnen doen met deze cursus en zelfs een beetje vals zingen is geen probleem. Zingen maakt bij iedereen de levensenergie vrij. Daar word je blij van!

Muziekles voor verschillende leeftijden

In deze drukke tijden echt een uurtje voor jou en je kind! Een groot geschenk! Er is een babygroep (4-11 maanden), een dreumesgroep (1-2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en een peuter/kleutergroep (3-5 jaar). Je doet deze activiteit samen met je kind.

Herfstcursus Muziek op Schoot

Op 6, 8, 9 en 10 september start de herfstcursus in Centrum de Schakel. 

Klik door naar de website voor meer informatie of om je in te schrijven!

Muziek op Schoot Haarlem

Pijnboomstraat 17
2023 VN Haarlem
Openingstijden Er zijn lessen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag Prijs Cursus van 12 lessen €145. Korting voor mensen die voor de 3e keer een cursus volgen en €10 korting voor het introduceren van nieuwe leden! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!