Muziek op Schoot HaarlemTerug naar het overzicht

Heerlijke Muzieklessen voor baby, dreumes, peuter en kleuter onder begeleiding van een volwassene.
Zingen, spelen, dansen en muziek maken met je kind is geweldig. Er ontstaat direct een bijzondere band tussen jou en je kind bij Muziek op Schoot. Er wordt gezongen, gedanst, gespeeld met materialen en muziek gemaakt op eenvoudige instrumentjes.

Je kind en jij leren nieuwe liedjes, werken op een uitstekende manier aan taalontwikkeling, muzikaliteit, creativiteit, dans, spel, samenwerking en aan de grove en fijne motoriek. Er wordt veel gelachen en er zijn vaak komische situaties.

Alle liedjes neem je mee naar huis, waardoor er thuis ineens veel meer gezongen wordt. Je hoeft niet mooi te kunnen zingen om mee te kunnen doen met deze cursus en zelfs een beetje vals zingen is geen probleem. Zingen maakt bij iedereen de levensenergie vrij. Daar word je blij van!

In deze drukke tijden echt een uurtje voor jou en je kind! Een groot geschenk! Er is een babygroep (4-11 maanden), een dreumesgroep (1-2 jaar), een peutergroep (2-4 jaar) en een peuter/kleutergroep (3-5 jaar). Je doet deze activiteit samen met je kind.

Met ieder kind komt er een mama, papa, oma, opa of oppas mee. Daarnaast is er 'De Tovervogel' voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Bij deze activiteit komen de ouders niet meer mee en gaan de kinderen lekker zelf aan de slag!

Vanaf 2 september 2020 start de nieuwe herfstcursus, maar iets later instromen is ook mogelijk!

Klik op de roze (web) site button voor meer informatie.

Muziek op Schoot Haarlem

Pijnboomstraat 17
2023 VN Haarlem
Openingstijden Er zijn lessen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag Prijs Cursus van 12 lessen €145. Korting voor mensen die voor de 3e keer een cursus volgen en €10 korting voor het introduceren van nieuwe leden! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De ijsbaan is weer open!

De ijsbaan is weer open!

Eén van de voordelen van het najaar; er kan weer geschaatst worden! Reserveer jouw starttijd op de website van IJsbaan Haarlem en ga lekker het ijs op!

Naar de website van de IJsbaan