• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Scouting ElswoutTerug naar het overzicht

De Elswoutgroep is een enthousiaste en gezellige scoutingvereniging in Bloemendaal!

Van oorsprong komt de scoutinggroep Elswout van het bekende landgoed Elswout in Overveen. Na diverse omzwerving zijn ze nu gevestigd in een oude boerderij bij de ingang Bleek en Berg van het nationale park Kennermerduinen. De mountiestam is een van de oudste stammen van Nederland. De groep is opgericht omstreeks 1932 en bestaat uit bevers, welpen, scouts, rowans en een stam. De hele groep bestaat momenteel uit ongeveer 70 a 80 man.

Met de Kennemerduinen als achtertuin van ruim 3800 hectare heb je genoeg te ontdekken bij Scouting Elswout! Zo kan je vanuit de vogelobservatiehut het Vogelmeer goed bestuderen en zal je tijdens wandelingen vele dieren en bijzondere planten tegenkomen.

Neem contact op om te kijken of de Scouting iets voor jou is!

Scouting Elswout

Bergweg 3
2061 KB Bloemendaal
Openingstijden Scoutingseizoen loopt gelijk aan schooljaar; van sept/ juli Prijs Installatiekosten € 30 Welpen en verkenners € 175 Bevers en Rowans € 125 Stamleden € 50 Extra kosten: kampen, nader te bepalen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!