ZelfverdedigingsportenTerug naar het overzicht

Judo, karate en kickboksen voor kids van 4 t/m 18 jaar
Bij Sportacademie Nauwelaerts de Agé, op de grens tussen Bloemendaal en Overveen, kun je onder andere terecht voor veelzijdige zelfverdedigingsporten.

Goed voor motorische én sociaal-emotionele ontwikkeling
Deze sporten geven een enorme boost aan de motorische ontwikkeling van kinderen. Daarnaast worden ook de sociaal-emotionele vaardigheden gestimuleerd door een unieke manier van omgaan en samenwerken met andere kinderen. En het áller belangrijkste: het is heel leuk om te doen!

Sport zelf ook!
Terwijl je kind lekker aan het sporten is kun je zelf aan de slag in de fitness of genieten van een heerlijke kop koffie in de gezellige bar.

Judo- Van 4 t/m 18 jaar 
Karate- Van 7 t/m 18 jaar 
Kickboxen- Vanaf 7 jaar 


TIP 1: Start met de Kids Proefmaand. Daarmee kan jouw zoon of dochter 4 lessen judo, karate of kickboksen meedoen voor slechts €35
TIP 2: Jongere kinderen (3 t/m 4 ½) kunnen lekker stoeien, klimmen en klauteren tijdens Kleutergym.

Ook kun je bij Nauwelaerts terecht voor A/B/C zwemlessen en baby- & peuterzwemmen en kun je hier een actief kinderfeestje vieren

Klik voor meer informatie door naar de website.

Sportacademie en Zwemschool Nauwelaerts de Age

Bloemendaalseweg 152
2051 GJ Overveen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hero Kindercentra

Hero Kindercentra

Op wel 84 locaties in Haarlem en Spaarndam laat Hero Kindercentra kinderen op hun kinderdagverblijven, peuteropvang én BSO zich op hun eigen manier ontwikkelen en ontdekken wie ze zijn.

Lees meer over deze fijne BSO!