• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Stal de NaaldenhofTerug naar het overzicht

Ponystappen, paardrijles, kinderfeestjes en meer op een prachtige plek aan de duinen!
Stal de Naaldenhof ligt prachtig aan de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen. Je kunt er terecht voor gedegen paardrijlessen. Geoefende ruiters kunnen met hun paard zonder ook maar een weg te hoeven oversteken de duinen inlopen. Er worden dan ook regelmatig buitenritten georganiseerd! 

Ponystappen
Is je kind nog geen 6, maar heeft het wel interesse in paarden? Dan is het Ponystappen een leuke en verantwoorde mogelijkheid om ze kennis te laten maken! 
Eens per maand op een zondag (zomervakantie uitgesloten) kunnen jonge kinderen op een speelse manier een half uur op een pony rijden onder leiding van gediplomeerde instructie. Er wordt uitsluitend gestapt. Het vindt plaats in de binnenmanege en bij goed weer wordt de les afgesloten met een rondje door het bos!
Ouders moeten wel zelf naast de pony meelopen!

Lessen
Als je kind nog nooit heeft paardgereden kan het een paar keer een privéles te volgen. Tijdens deze lessen leert je kind 1 op 1 hoe je op een pony hoort te zitten, hoe je een pony kunt laten doen wat je wilt en de beginselen van de draf. Als dit allemaal goed gaat kan het kind door naar de zogeheten Startersles.
Dit zijn kleine groepslessen (max. 7 kinderen) van een 1/2 uur.  Als dit goed gaat kan de overstap gemaakt worden naar de Beginnersgroep.
Deze lessen (max.10 kinderen) duren een uur en uw kind rijdt los in de baan. Van hieruit stromen de kinderen door naar de meer Gevorderde groepen.

Klik door naar de website voor meer informatie over de activiteiten op de manege, lesroosters en tarieven!

Tip:
Paardenliefhebbers kunnen ook een te gek kinderfeestje vieren met de pony's!

Stal de Naaldenhof

Zuidlaan 51
2116 GA Bentveld
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!