The Little Gym HaarlemTerug naar het overzicht

Kom je ook in beweging bij The Little Gym Haarlem? Van radslag tot zelfvertrouwen: sporten is FUN!

Bij The Little Gym Haarlem komen kinderen tot bloei!

SERIOUS FUN voor kinderen van 10 maanden - 12 jaar oud. De plek waar kinderen zich -op eigen tempo- fysiek, emotioneel en sociaal kunnen ontwikkelen in een non-competitieve omgeving en daarmee een stevige basis opbouwen voor een gezonde en vrolijke toekomst vol zelfvertrouwen en eigenwaarde! 

Bij The Little Gym staat de individuele aandacht voor kinderen centraal. De sterke lesprogramma's, professionele instructeurs en de aangename sfeer zorgen voor een unieke beleving.

Van ouder/kind tot turnlessen
Er zijn diverse programma's; van ouder-kind lessen (10 maanden tot 3 jaar), peuter- en kleutergym (3 tot 6 jaar) tot turnen (6-12 jaar)

Schoolvakanties en kinderfeestjes
Ook kun je hier terecht voor leuke programma's tijdens schoolvakanties en voor exclusieve kinderfeestjes. Ze bieden feestjes op maat voor kinderen van 1 - 12 jaar. Dit geldt voor zowel leden als niet-leden!

Klik door naar de site voor meer informatie over de programma's van The Little Gym Haarlem, of bel om een afspraak te maken voor een proefles! 

Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie van de lessen voor de jongste kinderen:

The Little Gym

Zijlweg 148 A
2015 BJ Haarlem
Openingstijden dinsdag t/m zondag, van 9.00 tot 18.00 uur, zie rooster op website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schoolreis en Klassenfeest!

Schoolreis en Klassenfeest!

Niet ver weg en toch even helemaal in een andere omgeving, met zó veel te doen! Kom met de klas eens naar Playground Haarlem voor een onvergetelijk uitje of klassenfeest!

Lees wat er te doen is!