• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Voetjebal HaarlemTerug naar het overzicht

Welkom bij Voetjebal Haarlem! Het voetballende speelconcept voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Doe je mee?
Het voetballende speelconcept voor kinderen van 2 t/m 5 jaar, waar kinderen met veel plezier hun coördinatie, motoriek en voetbaltechnische vaardigheden verbeteren. Je traint samen met papa of mama; dat is gezellig!

Voetjebal is ontwikkeld door oud hockey international Karel Klaver en het concept heeft inmiddels zijn waarde bewezen, dus na Amsterdam, Den Haag, Badhoevedorp was het in 2013 tijd voor Voetjebal Haarlem!

De trainingen worden gegeven door Yoran Wezepoel en Marjolein Ruhl Yoran is jeugdtrainer, voetballer in het 1e van Velsenoord en heeft zijn Cios afgerond en is inmiddels 3e jaar ALO student! Marjolein is met een 10! afgestudeerd als ALO student en heeft vanuit haar studie veel ervaring met het werken met jonge kinderen. Marjolein ziet Voetjebal als de leukste bijbaan die er is en het plezier dat ze in haar werk heeft kan ze heel goed overbrengen op jonge kinderen.

Voetjebal is veel meer dan voetbal alleen….
Op een speelse manier leren de kinderen kleuren benoemen, synchroon tellen, symbolen herkennen en wordt met behulp van de bal de motoriek en coördinatie ontwikkeld. Dit alles gebeurt op swingende muziek met als belangrijkste doel: Lol!

Voetjebal zit op een aantal locaties in Badhoevedorp, Haarlem en Heemstede.

Klik voor meer informatie of om je aan te melden door via de roze (web)site button!

Voetjebal

Rietvinkstraat 50
1171 TJ Badhoevedorp
Openingstijden Check de website voor trainingstijden! Prijs € 10 per les voor ouder en kind samen, incl Voetjebal tenue Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!