• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

VolleybalTerug naar het overzicht

Bij Spaarnestad mogen kinderen al vanaf 6 jaar komen volleyballen!
Volleybal Combinatie Spaarnestad is op 1 juli 2010 ontstaan uit de fusie van vier Haarlemse volleybalverenigingen. Deze vier verenigingen Allides, Haarlem, HVS en Die Raeckse hebben elkaar jarenlang op een sportieve manier bestreden voordat zij samen deze combinatie vormden.

Bij Spaarnestad kan je vanaf 6 jaar al komen volleyballen. Doordat de club het Circulatie Mini Volleybal (CMV) model gebruikt, kan iedereen tussen 6 en 12 op het eigen niveau meedoen. De trainingen zijn elke vrijdag in de Beijneshal in twee rondes: van 16:00 - 17:30 uur en van 17:30 - 19:00 uur. In de vakanties zijn er geen training. De wedstrijden zijn elke maand in een toernooivorm op zaterdag.

Denk je dat je volleybal misschien wel leuk vindt? Dan kan je er maar op één manier achter komen: gewoon meedoen. Je mag drie proeflessen gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt.

Klik door naar de website voor meer informatie of om je meteen aan te melden!

Tip: Vanaf juni 2018 kun je ook komen beachvolleyballen! 

Spaarnestad

Stationsplein 134
2011 LN Haarlem
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!