• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Affected Mood Music AcademyTerug naar het overzicht

Samen muziek maken van A-Z; van het maken van de beat tot songwriting en meer; het hele pakket!

Een 'home away from home' voor muzikale kids!

Bij Affected Mood Music Academy wordt gewerkt aan het hele proces van een nummer maken. Het maken van de beat, de bass, de akkoorden en melodielijntjes met keyboard, gitaar of een eigen instrument. Daarbij komt het creëren van sounds, songwriting  en de opname van de vocals; een muzieknummer is geboren! 

Affected Mood Music Academy is een plek waar je van elkaar mag leren en samen mag groeien. Samenkomen op een fijne, veilige plek die inspireert, waar je mag dromen en waar je mag bouwen aan jouw eigen fundament. Je mag samenwerken, maar je mag ook individueel aan de slag.


Na school, in de vakantie of op studiedag

Affected Mood Music Academy verzorgt naschoolse muziekproducties, productiedagen in de vakantie en op studiedagen, privé- en groepssessies, kinderfeestjes, muziekproductie op locatie, coaching, workshops, writerscamps, mixing, mastering, vocal bewerking, studioverhuur en release onder eigen label.

De academy is gevestigd in het prachtige en centraal gelegen gebouw van het voormalige Nova College aan de Planetenlaan 5 in Haarlem-Noord. Mocht het nodig zijn: hier kun je gratis parkeren. Kom je ook? Je bent welkom!

Klik door naar de website voor meer informatie!

Affected Mood Music Academy

Planetenlaan 5
2024EN Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!