• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Peuter & KleutervoetbalTerug naar het overzicht

Voetballes voor peuters en kleuters! Arno Splinter Sport events geeft voetbalfun in Hoofddorp!

Peuter & Kleutervoetbal

Peuter & Kleutervoetbal Arno Splinter is voor kids van 20 maanden t/m 5 jaar.

In Hoofddorp worden op 2 locaties elk jaar 3 reeksen van 10 trainingen gegeven. De kids worden ingedeeld op leeftijd waarbij de jongsten als eerst starten. Op elke locatie kunnen 43 peuters (20 maanden t/m 3 jaar) en 16 kleuters (4 & 5 jaar) voetballen.Proefles/contributie

De 1e training is altijd een proefles bij Peuter & Kleutervoetbal. Na de proefles enthousiast en wil je verder? Dan ontvang je je eigen tenue met naam! De kosten voor een reeks van 10 trainingen zijn €100,-. Dat is 10x €8,50 voor de trainingen en €15,- voor het tenue.

Peutervoetbal

Arno Splinter Sport Events is gespecialiseerd in het geven van voetbaltrainingen aan de allerjongsten. De kinderen leren op een speelse manier alle aspecten van het voetbal die op hun nog jonge leeftijd van belang zijn.

Kinderen vinden het vaak erg leuk om samen met papa of mama een balletje te trappen, maar uit ervaring blijkt dat voetballen in een nieuwe omgeving met andere kinderen toch andere koek is. Een aantal kinderen voelen zich meteen thuis bij de groepstrainingen, maar voor de meeste kinderen is het toch wel erg spannend en eng. De trainers stellen de kinderen snel op hun gemak, waardoor zij al snel moeiteloos met de trainingen meedoen. De metamorfose die sommige kinderen ondergaan is af en toe onvoorstelbaar.

Bij Peutervoetbal Arno Splinter draait alles om plezier. Elk kind moet met een glimlach binnenkomen en met een glimlach weer naar huis gaan.

De trainingen duren 55 minuten. Deze minuten staan garant voor plezier voor de kinderen, de ouders en de trainers.

Kijk op het youtubekanaal "arnosplinter" voor een toffe peuter of kleuterwarming-up.

Kijk voor meer info of om je in te schrijven voor een proefles op de site via de roze websitebutton!

Arno Splinter Sport Events

Dussenstraat 34
Hoofddorp
Openingstijden Zie voor exacte tijden de website. Prijs zie website Arno Splinter Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!