Children of the WaterTerug naar het overzicht

Zwemles in Haarlem of zonder wachtlijst, al vanaf 2 jaar! En Self Rescue Cursus vanaf kruipleeftijd

Self rescue cursus (0+)

Met de Self Rescue Cursus van Children of the Water leren babies en jonge kinderen vanaf kruipleeftijd t/m 6 jaar zelfstandig in het water te zijn. Zij leren zichzelf te redden, mochten ze onverhoopt in het water vallen. Dit binnen 10 dagen en zonder drijfmiddelen. Hierna leren de kindjes ook echt zwemmen.

Alle cursussen zijn 10 aaneengesloten dagen, en 1 op 1 met een instructeur. Investeer nu in het zwemmen! Zo kan ook jouw kindje, zonder wachtlijsten, vol zelfvertrouwen en plezier, samen met jou, in en bij het water zijn.

Zwemles in Haarlem en Velserbroek zonder wachtlijst (2+)

Children of the Water biedt ook Fast Track zwemcursussen aan, zonder wachtlijst. Dit zijn 1 op 1 lessen, zonder drijfmiddelen. Kindjes leren eerst de veiligheidsvaardigheden in het water en vervolgens de verschillende zwemslagen. Het niveau dat in 10 dagen bereikt wordt, is leeftijdsafhankelijk. Kinderen kunnen al vanaf 2 jaar starten!

De zwemcursus wordt gegeven in het zwembad van Sportcentrum Kenamju in Haarlem. Ook zijn er lessen in Sportcentrum Velserbroek, waar het gratis en zeer gemakkelijk parkeren is.Voor meer informatie klik je op de roze button door naar de website.
Aanmelden kan per mail of telefonisch.

Children of the Water

Phoenixstraat 13
2011 KC Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas activiteiten

Sinterklaas activiteiten

De Pietenschool, op bezoek bij Sint, Sint op het grote doek... O kom er toch eens kijken wat er allemaal voor leuks te doen is!

Naar de Sint-agenda!