• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Dancefun4kidsTerug naar het overzicht

Leuke creatieve bewegingslessen en yoga voor peuters, kleuters en kids!

Dancefun4kids is een nieuwe creatieve kinderdansstudio in de Leidsebuurt Haarlem. Dansdocente Mara Leiblum biedt allerlei mogelijkheden op gebied van dansexpressie, yoga, spel en beweging voor kinderen van 2 tot 12 jaar!

Ook workshops peuterdans en schrijfdans voor leidsters van kinderdagverblijven & docenten.

Dus ben je op zoek naar leuke creatieve bewegingslessen voor je kind, of een origineel idee voor een kinderyogafeestje? Heb je een kind met een ontwikkelingsuitdaging en wil je privé lessen speciale kinderyoga, beweging & spel aan huis? De mogelijkheden zijn legio!

De dansstudio biedt een flexibel lessysteem, instappen is altijd mogelijk. De lessen zijn speels & fantasierijk, elke les staat een ander thema centraal.
De nadruk ligt hier op plezier & samenspel. Klik via de roze button door naar de website van Dancefun4kids voor een compleet overzicht van alle lessen. Veel dansplezier!

Dancefun4kids

Brouwersstraat 16
2013 WL Haarlem
Openingstijden Zie site voor een actueel overzicht. Prijs €60 voor een blok van 8 lessen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!