Viool en AltvioolTerug naar het overzicht

Vioolonderwijs krijg je natuurlijk aan de Vioolschool te Haarlem, voor kids vanaf 4 jaar!
Al 15 jaar geeft de Vioolschool les aan jonge kinderen en volwassenen in Haarlem en omgeving. Het vioolonderwijs dat wordt aangeboden is gebaseerd op de leerprincipes van Ivan Galamian, een Amerikaanse vioolpedagoog.

Naast de beheersing van het instrument wordt in De Vioolschool veel aandacht besteed aan het samenspelen. Voor alle leerlingen bestaat de mogelijkheid om per schooljaar gedurende 16 weken deel te nemen aan samenspeelprojecten (String Kids).

Door middel van andere muzikale activiteiten, zoals gezamenlijk concertbezoek en muziekkampen, wordt gestreefd naar een brede muzikale ontwikkeling, waarin enthousiasme centraal staat.

In De Vioolschool worden niet alleen vioollessen, maar ook altvioollessen aangeboden door een team van professionele docenten. De lessen zijn individueel, duren 45 minuten of 60 minuten en worden wekelijks gegeven door de verschillende docenten van maandag tot en met vrijdag.

Meer weten? Klik dan door op de roze button voor de website van De Vioolschool.

Tip: de leukste uitjes voor het hele gezin vind je in onze Eropuit-categorie!

De Vioolschool Haarlem

Parklaan 101
2011 KT Haarlem
Openingstijden Lessen zijn wekelijks. Prijs Kijk voor actuele lesprijzen op de website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs