• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

BMX FietscrossTerug naar het overzicht

Met tactiek en snelheid cross jij over de baan en misschien win je zelfs de wedstrijd!
Fietscross is een explosieve sport, die je uitvoert met een speciale fiets. Met behulp van techniek, tactiek en snelheid is het doel zo snel mogelijk een crossbaan afleggen. In zo een baan bevinden zich diverse uitdagingen en je rijdt met maximaal 8 rijders tegelijkertijd. Goed opletten dus en blijven doortrappen tot je over de finishlijn bent.

Je draagt beschermende kleding, zoals een helm, handschoenen, een shirt met lange mouwen, lange broek en eventueel knie/scheenbeschermers. Je kunt kleding kopen die voor deze sport bedoeld is, als je net begint kijk je eerst goed in je kast wat je hebt dat ook voldoet.

Lijkt je dit supergaaf? Meld je dan aan via onderstaand mailadres voor een afspraak. Bij de eerste training krijg je uitleg over de sport. Je kunt ook kiezen voor een tijdelijke aanmelding, waarbij je vier proeftrainingen volgt. Kijk voor meer informatie op de website via de roze button.

Fietscross Club Wijkeroog

Wijkeroogstraat 168
1951 AE Velsen-Noord
Openingstijden Maak een afspraak voor kennismaking! Prijs €15 voor 4 proeflessen. Contributie per seizoen zie de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!