• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Five 21Terug naar het overzicht

Wordt sneller, sterker en vaardiger met Functional Movement training voor kids!
Functional movement voor kids is een programma speciaal ontwikkeld voor kinderen. Dit programma biedt kinderen verschillende elementen van turnen, conditie-, krachttraining en andere lichaamsgewicht oefeningen.

Doel
Het doel is om kinderen sneller, sterker, fitter en vaardiger te maken op een leuke en speelse manier. Binnen dit programma komen de kinderen, op een speelse manier, in aanraking met sportiviteit, teamwork, luistervaardigheid, zelfdiscipline en omgangsvormen. Werk aan een gezonde lichaam en geest, aan sterke spieren en botten, minder kans op overgewicht en zelfverzekerdheid.

MCI Principe
Binnen het programma wordt er gewerkt met het MCI principe: · Mechanica: het aanleren van de juiste manier van bewegen, · Continuïteit: het herhaaldelijk uitvoeren van deze juiste manier van bewegen, · Intensiteit: bij het goed en snel(ler) bewegen, de intensiteit opvoeren d.m.v. gewichten.

Tijdens de Kids en Teens lessen staat plezier in bewegen voorop, kinderen kunnen altijd overal aan meedoen. De groepen zijn niet groter dan 10 deelnemers. Bij een te groot verschil in leeftijd, zullen de leeftijden opgesplitst worden om zo de aandacht af te stemmen op het niveau van de kinderen. Kids zijn welkom vanaf 8 jaar.

Tip voor zwangeren of net bevallen moeders; Het PowerMama®Programma bij Five21!

In samenwerking met de Core Academy heeft Five21 een speciaal programma voor zwangere en pas bevallen dames. De groepen zijn klein en er is zeer veel persoonlijke aandacht. De training heeft aandacht voor de core, bekkenbodem, balans, kracht en cardio oefeningen, en ademhalingstechnieken. Het doel van de training is fit te blijven tijdens je zwangerschap en je na de bevalling klaar te stomen om (weer) deel te nemen aan een regulier trainingsprogramma. Het programma bestaat uit een 8 weeks opbouwend programma. 

Five21

Pieter Goedkoopweg 44
2031 EL Haarlem
Openingstijden woensdagmiddag 15.30-16.15 uur en vrijdagmiddag 16.00- 16.45 uur. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!