• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Mindfulness voor kinderenTerug naar het overzicht

Met spel, verhalen, tekenen en meer ontdek jij je innerlijke kracht bij Kindermeditatie Haarlem! 6+
Met behulp van ontspanning-, ademhaling- en bewegingsoefeningen, spel, visualisatie, muziek, verhalen, schrijven, tekenen en schilderen ontdek je op speelse wijze jouw innerlijke kracht en rust.

Het uitwisselen van onderlinge ervaringen zorgt voor herkenning, erkenning en verinnerlijking bij kinderen. Thema's waarin gewerkt wordt zijn bijvoorbeeld school/vrije tijd, vriendschap/pesten, lichaam en uiterlijk, binnenwereld en gevoelens!

De voordelen van meditatie zijn onder andere een groeiend gevoel van innerlijke rust, kracht en zelfvertrouwen en beter tegen de spanningen opgewassen zijn. Maar het zorgt ook voor een verbeterde concentratie!

Meer voordelen weten van mindfulness? Kijk dan op de website van Kindermeditatie Haarlem! Klik door via de roze button onderaan. Hier vind je ook een aanmeldingsformulier.

Tip: er is ook mindfulness voor het (hele) gezin! Alle meditatiemogelijkheden voor kinderen in één overzicht? Kijk dan bij Clubjes onder Gymnastiek en Yoga!

Kindermeditatie

Westergracht 70
2014 XA Haarlem
Openingstijden Kijk in het rooster op de website Prijs Afhankelijk van het aantal bijeenkomsten. Vanaf €45 voor 3 bijeenkomsten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!