• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kangoeroe KlupTerug naar het overzicht

Sporten, plezier maken en spelletjes doen voor kinderen van 3 tot 5 jaar bij HKC Haarlem
Iedere zaterdagochtend om 10 uur organiseert HKC Haarlem voor alle kinderen van 3 tot en met 5 jaar de Kangoeroe Klup. Op de Klup maak je kennis met korfbal, maar doe je ook een hoop spelletjes en maak je misschien wel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes! Het is dus nog geen echte korfbaltraining, als je dat leuk vindt kun je daar vanaf 6 jaar mee beginnen.

De Kangoeroe Klup biedt makkelijke, speelse spelvormen, aangeboden op het niveau van hun leeftijd. Tijdens de trainingen is het belangrijkste dat de kinderen lekker aan het bewegen zijn en hier veel plezier bij hebben. Vaak doen de kinderen al heel snel aan de verschillende spelvormen mee, ook de 3-jarigen!

Het grootste deel van het jaar organiseren ze de Kangoeroe Klup buiten op het eigen sportveld aan 't Hoenstraat. Tijdens de koude maanden november tot en met februari ga je lekker naar binnen, in een gymzaal in de buurt.

Gratis proeflessen

Wil je weten of het iets voor jou is? Kom dan een keer meedoen, de eerste drie keer is dat helemaal gratis! Stuur een email via de emailbutton, kijk op de website voor meer informatie of kom gewoon een keer langs op zaterdagochtend.

Korfbalvereniging HKC Haarlem

't Hoenstraat 1
2023 KW Haarlem
Prijs €50 per jaar, incl T-shirt Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!