Muziek op Schoot HaarlemTerug naar het overzicht

Heerlijke Muzieklessen voor baby, dreumes, peuter en kleuter onder begeleiding van een volwassene.
Zingen, spelen, dansen en muziek maken met je kind is geweldig. Er ontstaat direct een bijzondere band tussen jou en je kind bij Muziek op Schoot. Er wordt gezongen, gedanst, gespeeld met materialen en muziek gemaakt op eenvoudige instrumentjes.

Je kind en jij leren nieuwe liedjes, werken op een uitstekende manier aan taalontwikkeling, muzikaliteit, creativiteit, dans, spel, samenwerking en aan de grove en fijne motoriek. Er wordt veel gelachen en er zijn vaak komische situaties.

Alle liedjes neem je mee naar huis, waardoor er thuis ineens veel meer gezongen wordt. Je hoeft niet mooi te kunnen zingen om mee te kunnen doen met deze cursus en zelfs een beetje vals zingen is geen probleem. Zingen maakt bij iedereen de levensenergie vrij. Daar word je blij van!

Muziekles voor verschillende leeftijden

In deze drukke tijden echt een uurtje voor jou en je kind! Een groot geschenk! Er is een babygroep (4-11 maanden), een dreumesgroep (1-2 jaar) en een peutergroep voor 2-4 jaar en een 'oudste peuter'groep voor 3-4 jaar. Je doet deze activiteit samen met je kind.

Lentecursus Muziek op Schoot

De Lentecursus start op 17, 19, 20 en 21 april 2023! 

Klik door naar de website voor meer informatie of om je in te schrijven!

Muziek op Schoot Haarlem

Floresstraat 14
2022 BE Haarlem
Openingstijden Er zijn lessen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag Prijs Cursus van 12 lessen € 165. Korting voor mensen die voor de 4e keer een cursus volgen en €10 korting bij introductie voor jou en je introducé. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schoolreis en Klassenfeest!

Schoolreis en Klassenfeest!

Niet ver weg en toch even helemaal in een andere omgeving, met zó veel te doen! Kom met de klas eens naar Playground Haarlem voor een onvergetelijk uitje of klassenfeest!

Lees wat er te doen is!