• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Story GYM PeutergymTerug naar het overzicht

Gezellige peutergymlessen in Haarlem-Oost en Haarlem-Noord met elke week een ander thema
Bij Story Gym gaan kindjes vanaf 1,5 jaar al dan niet met een ouder lekker bewegen in een gymzaal in Haarlem Oost of in Haarlem Noord. Lesblokken duren 10 weken en beginnen op verschillende momenten in het jaar.

Story Gym

De peuters worden via een kort verhaaltje meegenomen in een thema, daarna gaan ze op verschillende toestellen veel bewegen en grondvormen van bewegen oefenen.

Ouder- en kindgym

Tijdens deze lessen gaan de kinderen veel bewegen onder begeleiding van een ouder/verzorger en een professional. Jonge kinderen genieten ervan om samen met hun papa of mama dit plezier te beleven in de gymles!

Peutergym

Voor de peuters die liever zelf op ontdekking gaan zonder begeleiding van een ouder of verzorger is er peutergym. De les wordt gegeven door professionele begeleiding in een kleine groep. Deze peutergymlessen zijn speciaal ontwikkelend voor het verbeteren van de motorische vaardigheden van het jonge kind.

Veel kinderen starten met de ouder- en kindgymlessen en volgen daarna de peuterlessen.
De locaties in Haarlem Oost en Haarlem Noord hebben over de gehele zijde ramen waar de ouder / verzorger vanaf buiten mee kan kijken en genieten van wat er in de gymles gebeurt. 

Klik door naar de website voor actuele lestijden en om je kindje op te geven!

Story GYM Peutergym


Haarlem (Oost en Noord)
Prijs €75 voor 10 lessen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Ga op avontuur met mooie zomerboeken deze vakantie!

Geef je kind één van deze leuke zomerboeken cadeau. Heerlijk voor de zomerdagen thuis, óf voor rust op de achterbank onderweg naar je vakantie-adres!

Bestel een leuk zomerboek!