Surfana Surfclub 7+Terug naar het overzicht

Kinderen vanaf 7 jaar leren in wekelijkse lessen goed surfen in Zandvoort of Bloemendaal!
De Surfana surfclub biedt je een goed excuus om deze zomer lekker veel op het strand te zijn!

Surfles bij Surfana

Als je lid wordt van de surfclub krijg je elke week, of tweewekelijks, surfles van je eigen (ervaren) surfinstructeur in een vast groepje van maximaal 7 kids per instructeur.
De surflessen zijn doordeweeks na schooltijd en in het weekend.
Tijdens de lessen leer je andere surfers kennen, verbeter je spelenderwijs jouw surf-techniek, leer je voorspellen wanneer de golven goed zijn en kan je zelfstandig super veel oefenen met surfen (natuurlijk wel onder begeleiding)

Er zijn 3 niveaus waarbij je je kunt aansluiten, van beginner tot gevorderd. Op de website zie je op welke dag en op welke tijden de lessen zijn.

Wat als er niet gesurfd kan worden? Dan verzint jouw instructeur een super tof alternatief programma met sportieve (water) activiteiten.

Heb je nog nooit eerder gesurfd? Dan is het handig om eerst een keer een losse surfles te komen doen. Lees daarover meer op de website van Surfana.


Surfles in Zandvoort of Bloemendaal

Surfana surfschool heeft 2 locaties; 1 bij strandpaviljoen Rapa Nui in Bloemendaal en 1 bij Noosa in Zandvoort. Allebei te bereiken per fiets, auto (let op; parkeren kan een uitdaging zijn in de zomer!) en met het OV. De locatie in Zandvoort is in het bijzonder goed bereikbaar met de trein; het station is op loopafstand!

Tip: Ben je zo dol op de golven dat je wel eens een hele week wilt surfen? Doe eens mee aan een surf zomerkamp! Of: Vier eens een kinderfeestje bij Surfana!

Surfana Zandvoort

Zeeweg 94
2051 EC Bloemendaal aan Zee
Openingstijden Check website Prijs Vanaf €90 per maand voor 1 les per week Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas activiteiten

Sinterklaas activiteiten

De Pietenschool, op bezoek bij Sint, Sint op het grote doek... O kom er toch eens kijken wat er allemaal voor leuks te doen is!

Naar de Sint-agenda!