Dille & Kamille HaarlemTerug naar het overzicht

Natuurlijke eenvoud voor huis, tuin en keuken. En je vindt er ook zoveel leuks voor kinderen!
Dille & Kamille, in het historische hart van Haarlem, is hét adres voor wie op zoek is naar onmisbare basics en pure hebbedingen. Hier ontdek je houten speelgoed, leuke kinderboekjes, lieve kaartjes en schriftjes en nog heel veel meer.

In de kinderhoek staat alles mooi bij elkaar: poppen en knuffels, muziekinstrumenten, koksmutsen en schortjes, puzzels, boeken en spelletjes, vingerpopjes en houten speelgoed. Ook de schrijfwaren liggen hier netjes in het rek: pennendoosjes, kleurpotloden, clips en magneetjes, krijtborden, kwasten, mooie kaartjes en etiketten.

Ook voor volwassenen is er veel te ontdekken: keukengerei en alles om zelf te bakken, servies, tafelkleden, houten stoelen, badspulletjes, manden en poetsborstels. Je vindt er meer dan 60 verschillende keukenkruiden, biologische koffie, de Dille & Kamille theelijn, jam, pasta, olijfolie en nog veel meer lekkers. Je bezoek meer dan waard!

Dille & Kamille

Anegang 46
2011 HS Haarlem
Openingstijden Maandag: 12u tot 18u
Dinsdag, woensdag en vrijdag: 9.30u tot 18u
Donderdag: 9.30u tot 21u
Zaterdag open van 9.30u tot 17.30u
Zondag open van 12u tot 17u (uitgezonderd feestdagen)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familie Zomer Zondagen in Caprera

Familie Zomer Zondagen in Caprera

Wát een tof programma hebben Openluchttheater Caprera en Schuur Haarlem samen gemaakt! Élke week is er iets leuks te zien en te beleven op het podium van Klein Caprera en in het omliggende wandelbos in Bloemendaal.

Bekijk het programma