Bieperdebiep SpeelgoedTerug naar het overzicht

Leen speelgoed bij Bieperdebiep; mooi, duurzaam speelgoed met allerlei mogelijkheden!

Veelzijdig, 'open ended' speelgoed huren 

Een houten speegoedboog die een telefoon wordt, een tunnel een wipwap wordt. Bieperdebiep verhuurt kwalitatief en duurzaam speelgoed, gebaseerd op onder andere het gedachtegoed van pedagoog Emmi Pikler en het ‘open einde’ principe; speelgoed dat de kinderen zelf prikkelt en uitdaagt om hier een eigen invulling aan te geven. Je kind raakt vanzelf geïnspireerd, oefent met abstract denken en stimuleert zo de eigen intelligentie. 


Samen delen is Samen spelen!

Speelgoed lenen is heel eenvoudig. Kies één of meer items in de huurperiode, haal je speelgoed op of laat het bezorgen, speel het uit en spelen maar! Uitgespeeld? Lever het speelgoed weer in en kies iets nieuws. Al het speelgoed wordt uiteraard professioneel gereinigd met veilige materialen. Het speelgoed kan gratis worden opgehaald in Heemstede of tegen een kleine vergoeding worden geleverd. Het bezorggebied beslaat momenteel ongeveer alle woonplaatsen tussen Velserbroek en Lisse.

Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton.
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familie Zomer Zondagen in Caprera

Familie Zomer Zondagen in Caprera

Wát een tof programma hebben Openluchttheater Caprera en Schuur Haarlem samen gemaakt! Élke week is er iets leuks te zien en te beleven op het podium van Klein Caprera en in het omliggende wandelbos in Bloemendaal.

Bekijk het programma