KinderzwerfboekTerug naar het overzicht

Stuur je boeken op reis! Hoe ver komen ze? En... haal zelf een leuk nieuw boek!
Kinderzwerfboek wil kinderen stimuleren om boeken te lezen. Lezen is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind, en bovenal is lezen ook leuk en ontspannend.
Nog 1 feitje over lezen; Kinderen uit gezinnen waar thuis boeken zijn en waar gelezen wordt gaan gemiddeld 3 jaar langer naar school; boeken stimuleren tot doorleren!


Kinderzwerfboek wil alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken mee naar huis te nemen en te lezen. En daarna het boek weer te laten zwerven zodat andere kinderen hetzelfde boek ook kunnen lezen.
Het idee van Kinderzwerfboek is simpel: kinderboeken met een zwerfsticker worden overal achtergelaten. Kinderen mogen ze gratis meenemen om te lezen. Ze moeten de boeken daarna wel weer laten zwerven. De zwerftocht van boeken kan worden gevolgd op de website. 

Wat een leuk idee he? Wil jij de boeken die je al gelezen hebt op reis sturen? Bestel online de gratis zwerfstickers. (Klik door via de roze website button, op de site van Kinderzwerfboek vind je 'stickers aanvragen' onder 'contact')
Wil je een leuk nieuw boek halen? Klik dan door naar de website om te zien waar er in jouw buurt een 'Kinderzwerfboek Station' is! Is er nog geen Station in je buurt? Start er zelf een!

Kinderzwerfboek


Prijs Zwerfstickers worden je gratis toegestuurd, een boek halen is ook gratis! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Familie Zomer Zondagen in Caprera

Familie Zomer Zondagen in Caprera

Wát een tof programma hebben Openluchttheater Caprera en Schuur Haarlem samen gemaakt! Élke week is er iets leuks te zien en te beleven op het podium van Klein Caprera en in het omliggende wandelbos in Bloemendaal.

Bekijk het programma